Harkitsetko yrittäjyyttä, liikeidea olisi jo vähintäänkin takaraivossa, mutta mitenkäs se itse yrityksen perustaminen tapahtuu?

Sähköisty Finago Sololla heti alussa, lue lisää alta

Autamme Sinua ja yritystäsi alkumetreiltä asti. Käymme yhdessä läpi liikeideaasi ja liiketoimintasuunnitelmaasi. Perehdymme eri yhtiömuotoihin ja tietenkin yritysverotukseen.  Analysoimme, mikä olisi sinulle paras yhtiömuoto ja teemme laskelmia, budjetteja, tulosennusteita, mitä ikinä tarvitsetkaan.

Autamme Sinua yrityksesi perustamistoimissa, kun siellä viranomaisten sivuilla asiointi ei ole ihan yhtä helppoa kuin lähikaupassa. Saatat olla jo perillä taloushallinnosta, mutta jos et, se ei haittaa - käymme yhdessä läpi esim. mikä se alv on, miksi sitä pitää maksaa ja milloin, mikä on ennakkovero, mitä kuluja saa vähentää  kirjanpidossa ja mitä verotuksessa.

Oppitunnit jatkuvat - mitä työnantajana toimiminen merkitsee ja mitä se Sinulta velvoittaa eli rekrytoinnista työehtosopimukseen, vuosilomiin ja työterveyshuoltoon ja vielä ne vakuutuksetkin, kuka maksaa tyelia ja paljonko, nämä kaikki tiedot saat ja paljon enemmänkin.

Finago Solon saat veloituksetta käyttöösi vuodeksi,  jos yrityksesi on rekisteröity puolen vuoden sisällä kaupparekisteriin. Ainoastaan lähetys- ja vastaanottomaksut veloitetaan.